elen

COM_VIRTUEMART_VENDOR_TOSFOTO KARMI
fotokarmi200px

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα! FOTOKARMI.GR και οι συνεργάτες της παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εσάς υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις. Εάν επισκέπτεστε ή ψωνίσετε μέσα σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Διαβάστε τις προσεκτικά.


ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανατρέξτε στην ειδοποίηση περί απορρήτου, η οποία διέπει επίσης την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, για να κατανοήσετε τις πρακτικές μας.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε τη FOTOKARMI.GR ή στείλετε e-mail σε εμάς, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Συμφωνείτε να λαμβάνετε επικοινωνία από εμάς με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της δημοσίευσης ανακοινώσεων σε αυτόν τον ιστότοπο. Συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, ειδοποιήσεις, γνωστοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που σας παρέχουμε ηλεκτρονικά ικανοποιούν κάθε νόμιμη απαίτηση ότι αυτές οι ανακοινώσεις θα γίνονται εγγράφως.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως κείμενο, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια κουμπιών, εικόνες, ηχητικά κλιπ, ψηφιακές λήψεις, συλλογές δεδομένων και λογισμικό, είναι ιδιοκτησία της FOTOKARMI.GR ή των προμηθευτών περιεχομένου της και προστατεύονται από διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Η σύνταξη ολόκληρου του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία της FOTOKARMI.GR, με πνευματική ιδιοκτησία της συλλογής αυτής από τη MYCOMPANY και προστατεύεται από διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.


ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Τα εμπορικά σήματα και τα εμπορικά σήματα της FOTOKARMI.GR δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που δεν είναι MYCOMPANYs, με οποιονδήποτε τρόπο που ενδέχεται να προκαλέσει σύγχυση στους πελάτες ή με οποιονδήποτε τρόπο που υπονομεύει ή δυσφημεί την FOTOKARMI.GR. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που δεν ανήκουν στην FOTOKARMI.GR ή στις θυγατρικές της που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους, οι οποίοι ενδέχεται να είναι συνδεδεμένοι, συνδεδεμένοι με την FOTOKARMI.GR ή τις θυγατρικές της ή να τις υποστηρίζουν.


ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η FOTOKARMI.GR σας παραχωρεί μια περιορισμένη άδεια για να αποκτήσετε πρόσβαση και να κάνετε προσωπική χρήση αυτού του ιστότοπου και να μην μεταφορτώσετε (εκτός από την προσωρινή αποθήκευση σελίδων) ή να την τροποποιήσετε ή οποιοδήποτε τμήμα του, εκτός εάν υπάρχει ρητή γραπτή συγκατάθεση της FOTOKARMI.GR. Η παρούσα άδεια χρήσης δεν περιλαμβάνει καμία μεταπώληση ή εμπορική χρήση αυτού του ιστότοπου ή του περιεχομένου του: οποιαδήποτε συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε καταχωρήσεων προϊόντων ή περιγραφών προϊόντων: οποιαδήποτε παράγωγη χρήση αυτού του ιστότοπου ή του περιεχομένου του: οποιαδήποτε λήψη ή αντιγραφή πληροφοριών λογαριασμού για όφελος άλλου εμπόρου: ή οποιαδήποτε χρήση της εξόρυξης δεδομένων, ρομπότ ή παρόμοια εργαλεία συλλογής και εξαγωγής δεδομένων. Αυτός ο ιστότοπος ή οποιοδήποτε τμήμα αυτού του ιστότοπου δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί, να μεταπωληθεί, να επισκεφθεί ή να χρησιμοποιηθεί με άλλο τρόπο για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς ρητή γραπτή συγκατάθεση της FOTOKARMI.GR. Δεν επιτρέπεται να πλαισιώνετε ή να χρησιμοποιείτε τεχνικές πλαισίωσης για να επισυνάψετε οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, λογότυπο ή άλλες ιδιόκτητες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένου, διάταξης σελίδας ή φόρμας) της FOTOKARMI.GR και των συνεργατών μας χωρίς ρητή γραπτή συγκατάθεση. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε μετα-ετικέτες ή οποιοδήποτε άλλο "κρυφό κείμενο" που χρησιμοποιεί το όνομα ή τα εμπορικά σήματα της FOTOKARMI.GR χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της FOTOKARMI.GR. Κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση τερματίζει την άδεια ή την άδεια που έχει χορηγήσει η FOTOKARMI.GR. Σας παρέχεται περιορισμένο, ανακλητό και μη αποκλειστικό δικαίωμα δημιουργίας υπερσύνδεσης στην αρχική σελίδα της FOTOKARMI.GR, εφόσον ο σύνδεσμος δεν απεικονίζει τη FOTOKARMI.GR, τους συνεργάτες της ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ψευδή, παραπλανητική, υποτιμητική ή άλλως προσβλητική ύλη. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε λογότυπο της FOTOKARMI.GR ή άλλο ιδιοκτησιακό γραφικό ή εμπορικό σήμα ως μέρος του συνδέσμου χωρίς ρητή γραπτή άδεια.


Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΜΕΛΗ

Εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασής σας και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή σας και συμφωνείτε να αναλάβετε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που προκύπτουν από τον λογαριασμό ή τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή κηδεμόνα. Η FOTOKARMI.GR και οι συνεργάτες της διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την υπηρεσία, να τερματίσουν τους λογαριασμούς τους, να αφαιρέσουν ή να επεξεργαστούν περιεχόμενο ή να ακυρώσουν τις παραγγελίες κατά την απόλυτη κρίση τους.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, EMAIL ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΕΣ

Οι επισκέπτες μπορούν να δημοσιεύουν κριτικές, σχόλια και άλλο περιεχόμενο και να υποβάλουν προτάσεις, ιδέες, σχόλια, ερωτήσεις ή άλλες πληροφορίες, εφόσον το περιεχόμενο δεν είναι παράνομο, άσεμνο, απειλητικό, δυσφημιστικό, εισβάλλει στην ιδιωτική ζωή, ή αλλοιώς επιβλαβή για τρίτους ή απαράδεκτη και δεν αποτελείται από ή περιέχει ιούς λογισμικού, πολιτικές εκστρατείες, εμπορικές προσκλήσεις, αλυσιδωτές επιστολές, μαζικές αποστολές αλληλογραφίας ή οποιαδήποτε μορφή "spam". Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε ψευδή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να μοιράζεστε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα ή να παραπλανούμε με άλλο τρόπο την προέλευση μιας κάρτας ή άλλου περιεχομένου. Η FOTOKARMI.GR διατηρεί το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί τέτοιο περιεχόμενο, αλλά δεν εξετάζει τακτικά το δημοσιευμένο περιεχόμενο. Αν κάνετε δημοσίευση περιεχομένου ή υποβάλετε υλικό και εκτός εάν δηλώνουμε διαφορετικά, παρέχετε στη FOTOKARMI.GR και στους συνεργάτες της ένα μη αποκλειστικό, απαλλαγμένο από δικαιώματα, διαρκή, αμετάκλητο και πλήρως δευτερεύον δικαίωμα χρήσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, 

να δημοσιεύσετε, να μεταφράσετε, να δημιουργήσετε παράγωγα έργα από, να διανείμετε και να προβάλλετε τέτοιο περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο σε οποιοδήποτε μέσο. Παρέχετε στην FOTOKARMI.GR και στους συνεργάτες της και στους υποκείμενους του δικαιώματος να χρησιμοποιούν το όνομα που υποβάλλετε σε σχέση με τέτοιο περιεχόμενο, αν το επιλέξουν. Υποστηρίζετε και εγγυάστε ότι είστε κάτοχος ή άλλως ελέγχετε όλα τα δικαιώματα του περιεχομένου που δημοσιεύετε: ότι το περιεχόμενο είναι ακριβές: η χρήση του περιεχομένου που παρέχετε δεν παραβιάζει αυτήν την πολιτική και δεν θα προκαλέσει τραυματισμό σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα: και ότι θα αποζημιώσετε τη FOTOKARMI.GR ή τους συνεργάτες της για όλες τις αξιώσεις που προκύπτουν από περιεχόμενο που παρέχετε. Η FOTOKARMI.GR έχει το δικαίωμα αλλά όχι την υποχρέωση να παρακολουθεί και να επεξεργάζεται ή να καταργεί οποιαδήποτε δραστηριότητα ή περιεχόμενο. Η FOTOKARMI.GR δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο δημοσιεύτηκε από εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος.


ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ

Όλα τα είδη που αγοράζονται από τη FOTOKARMI.GR γίνονται σύμφωνα με σύμβαση αποστολής. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας και τίτλου για τέτοια αντικείμενα μεταβείτε σε εσάς κατά την παράδοσή μας στον μεταφορέα.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η FOTOKARMI.GR και οι συνεργάτες της προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερες. Ωστόσο, η FOTOKARMI.GR δεν εγγυάται ότι οι περιγραφές προϊόντων ή άλλο περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου είναι ακριβείς, πλήρεις, αξιόπιστες, τρέχουσες ή χωρίς σφάλματα. Εάν ένα προϊόν που προσφέρεται από την ίδια τη FOTOKARMI.GR δεν είναι όπως περιγράφεται, η μοναδική σας θεραπεία είναι να την επιστρέψετε σε κατάσταση που δεν χρησιμοποιείται.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΟΜΠΑΝΙΑ ΜΙΑ "ΩΣ ΕΧΕΙ" ΚΑΙ "ΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" ΒΑΣΗ. Mycompany ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ή τις πληροφορίες, περιεχόμενο, τα υλικά, ή προϊόντων που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΑ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΑΣ. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, mycompany ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΡΗΤΕΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Η MYCOMPANY ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Ή Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MYCOMPANY ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΙΟΥΣ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΒΛΑΒΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟΥΣ. Mycompany ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΜΕΣΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΤΥΧΑΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΩΠΗΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ή ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.


ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΝΟΜΟΣ

Με την επίσκεψη mycompany, συμφωνείτε ότι οι νόμοι του κράτους της DEFINE_STATE, DEFINE_COUNTRY, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις αρχές της σύγκρουσης νόμων, θα διέπουν αυτούς τους Όρους Χρήσης και κάθε διαφορά κάθε είδους που ενδέχεται να ανακύψουν ανάμεσα σε εσάς και mycompany ή των συνεργατών της.


ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την επίσκεψή σας στην mycompany ή στα προϊόντα που αγοράζετε μέσω FOTOKARMI.GR υποβάλλονται εμπιστευτικά διαιτησία DEFINE_STATE, DEFINE_COUNTRY, εκτός από το ότι, στο βαθμό που έχουν με οποιοδήποτε τρόπο παραβιάζονται ή απειλούνται να παραβιάζει FOTOKARMI.GR τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, Η FOTOKARMI.GR μπορεί να ζητήσει ανασταλτική ή άλλη κατάλληλη αρωγή σε οποιοδήποτε κράτος ή ομοσπονδιακό δικαστήριο στην πολιτεία DEFINE_STATE, DEFINE_COUNTRY, και συμφωνείτε με την αποκλειστική δικαιοδοσία και τον τόπο διεξαγωγής σε αυτά τα δικαστήρια. Η διαιτησία στο πλαίσιο της παρούσας συμφωνίας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν στη συνέχεια της Αμερικανικής Ένωσης Διαιτησίας. Η διαιτητική απόφαση είναι δεσμευτική και μπορεί να κατατεθεί ως απόφαση σε οποιοδήποτε αρμόδιο δικαστήριο. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, καμία διαιτησία δυνάμει της παρούσας συμφωνίας δεν θα συνδέεται με διαιτησία που θα συνεπάγεται οποιοδήποτε άλλο μέρος που υπόκειται στην παρούσα συμφωνία, είτε μέσω διαδικασίας διαιτησίας κατηγορίας είτε με άλλο τρόπο.


ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ

Ανατρέξτε στις άλλες πολιτικές μας, όπως η Πολιτική αποστολής και επιστροφών, που δημοσιεύτηκε σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτές οι πολιτικές διέπουν επίσης την επίσκεψή σας στη FOTOKARMI.GR. Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στον ιστότοπό μας, τις πολιτικές μας και τους παρόντες Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή. Εάν κάποια από τις προϋποθέσεις αυτές θεωρηθεί άκυρη, άκυρη ή για οποιονδήποτε λόγο μη εκτελεστή, η προϋπόθεση αυτή θεωρείται αποσπάσιμη και δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα οποιασδήποτε προϋπόθεσης.

 


Σχετικά
Επικοινωνία
Image
Image

Viber logo

 

viber3

 

 


Δημητριάδος 231
382 21 Βόλος
τηλ: 24210 21550
info@fotokarmi.gr

Google reviews4

vCart
qr code
© 2020 fotokarmi. All Rights Reserved. Powered by FOTO KARMI
No Internet Connection